Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Altcoin’de Balina Yükselişi: Binance’den Milyonlarca Dolarlık Alım Yaptı, Stake Etti!

Bir kripto para balinasının Curve DAO özelinde Binance’den yaptığı milyonlarca dolarlık alımlar CRV fiyatında yükselişi tetikledi.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Curve Finance’in yerel token’ı balinaların radarına girdi. On-chain analitik şirketi DeBank tarafından alınan verilere göre “0xDf14” isimli balina adresi, kripto para borsası Binance’den parça parça 3 gün içerisinde yaklaşık 10,2 milyon dolar değerinde 19,56 milyon CRV satın aldı. Balina daha sonra aldığı CRV’leri Curve tabanlı staking platformu Convex Finance’a aktardı.

Balina tarafından yapılan bu hamle CRV yatırımcılarına güven verirken fiyat birkaç gün içerisinde 0,442 dolar seviyelerinden 0,552 dolara kadar yaklaşık %22 yükseldi.

Curve Finance 30 Temmuz tarihinde likidite havuzlarının hacklenmesinden bu yana zorlu bir süreç geçiriyordu. Bu süreç o denli kötüleşti ki Curve CEO’su Michael Egorov’un devasa pozisyonu tasfiye riskiyle karşı karşıya gelmişti.

Fakat yaşanan bu son staking gelişmesi dahil, CRV’yi adeta ipten alarak daha yüksek fiyat bantlarına taşımaya yardımcı oldu.

CoinGecko verilerine göre CRV, yazım esnasında 0,518 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!