Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Zamanların Dev Borsası Huobi ABD’de Ofis Açıyor

Aslında Çin’de kurulmuş olan ve en büyük kripto para borsalarından olan Huobi, San Francisco’da ofis açmayı planladığını duyurdu. Huobi duyuruyu 28 Ocak’taki Blockchain Connect konferansında yaptı.

ABD ve Çin’deki kripto para piyasaları arasında birliktelik sağlamaya odaklanmış Blockchain Connect etkinliği, 26 Ocak Cuma günü San Francisco’da düzenlendi.

Huobi borsası da konferanstaki sunucular arasındaydı ve borsa sunum sırasında operasyonlarını ABD’ye de taşımak gibi planı olduğunu duyurdu. Şirketin yeni ofisi Silikon Vadisi’nde yapım aşamasında. Huobi’nin baş strateji sorumlusu Cai Kailong şöyle söyledi:

“Şimdiki odak noktamız ABD olacak.”

2013 yılında kurulan Huobi Group, Singapur, Hong Kong, Güney Kore, Japonya ve diğer ülkelerde borsa hizmeti veriyor. Şirket en başında kurulmuş olduğu ülkeyi yani Çin’i terk etmek zorunda kalmıştı çünkü Çinli yetkililer Eylül 2017’de kripto para borsalarını yasaklamıştı.

Huobi Aralık 2017’de Japonya’daki finansal holdinglerden SBI Group ile SBI’nın kendi borsasını açmasına yardımcı olmak için işbirliğine girişmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment