Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 7 Bin Doları Aştı

Bitcoin fiyatı gün boyunca boyunca 6 bin 500 dolar-6 bin 900 dolar aralığında seyretti. Bir süre boyunca önündeki direniş seviyesini kırmaya çalışan Bitcoin bunu nihayet başardı.

Direnişi Kırdı

Bugün bazı kripto para yorumcularının görüşlerini paylaşmış ve Bitcoin’in 6 bin 900 dolar seviyesini aşması gerektiğinden bahsetmiştik. Bitcoin birkaç saattir bu seviyeyi zorluyordu ve en sonunda kırmayı başardı.

An itibarıyla 7 bin 100 dolar seviyesinin üstüne çıkan Bitcoin bu performansıyla birçok kişiyi şaşırttı. Bitcoin’in bundan sonraki durağının neresi olacağını ancak birkaç saat içerisinde göreceğiz. Ancak Crypto Michael gibi yorumcular BTC’nin 7 bin 100 doların üstünde kalması halinde iyi bir performans gösterebileceğini düşünüyorlar.Vadeli İşlemler

Bitcoin fiyatının 6 bin 900 dolar seviyesindeki direnişi kırmasıyla birlikte Bitcoin’den kısa pozisyon alan birçok kişi zarara uğradı.

Datamish verilerine göre BitMEX’te geçtiğimiz saatlerde toplamda 86 milyon dolarlık kısa pozisyon tasfiye edildi. Eğer Bitcoin fiyatı ilerleyen saatlerde 7 bin 400 dolar seviyesini zorlamaya başlarsa bu sayının arttığını görebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment