Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinalarına Göre Al-Sat Yapılabilir Mi?

Bitcoin, yaklaşık 1 aydır 4 bin dolarlık bir aralıkta işlem görürken bu süreçte Bitcoin balinalarının fiyatları belirlediği belirtiliyor.

On-Chain veri ve analitik platformu Whalemap’den alınan verilere göre, Bitcoin balinaları uzun bir süredir fiyatı istedikleri gibi yönlendiriyor.

Whalemap analistlerinin 7 Haziran’da yayınladığı raporda, Bitcoin balinalarının hareketleri ile BTC/USD paritesinin sergilediği hareketlerin oldukça benzer olduğunu belirtti.

Birçok yorumcuya göre kısa bir aralıkta trade etmek isteyen yatırımcıların Bitcoin balinalarını takip etmesi yeterli oluyor.

300 binden fazla takipçisi bulunan “CrediBULL Crypto” isimli bir Twitter kullanıcısı paylaştığı bir gönderide, bir Binance balinasının 2 haftadır bütün dipleri ve tepeleri işaretlediğini belirtti. CrediBull ayrıca, balinanın hep en düşükten aldığını ve en tepeden sattığını söyledi. Balina son yükselişten önce 29.200 seviyesinden 60 milyon dolarlık bitcoin alımı yapmış.

Resim

 

Bitcoin belirli bir aralıkta seyrederken, bu süreçte ABD borsalarının kripto paraları etkilemesine birçok yatırımcı tepki gösteriyor.

Bir kripto para yatırımcısı olan Bob Loukas, dünya çapında enflasyonun artmasından ve parasal sıkıntıların hızla büyümesinden dolayı hisse senetlerinde yakın vadede bir rahatlama beklemediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!