Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin 1 Milyon Dolar Olacak” Diyenlere Seslendi: “Gerçekçi Değil”

Bir kripto para yatırımcısı, Bitcoin’in 1 milyon dolara çıkacağını söyleyen yorumculara seslendi ve bunun pek gerçekçi olmadığını söyledi.

Bitcoin fiyatının bundan birkaç yıl sonra ne kadar olacağı büyük bir merak konusu. Bazı analistler Bitcoin’in üç yıl içerisinde 75 bin dolara çıkacağını, bazıları fiyatın bir yıl içerisinde 100 bin doları geçebileceğini söylüyorlar. Hatta Global Macro Investor’ın kurucusu Raoul Pal gibi isimler fiyatın birkaç sene içerisinde 1 milyon dolara çıkabileceğini ifade ediyorlar.

Gerçekçi Bulmuyor

Sosyal medyadaki CryptoWhale adlı bir kripto para yorumcusu kısa süre önce bu tahminlerle ilgili bir açıklama yaptı. Bitcoin’in 1 milyon dolar olacağını söyleyen yorumculara seslenen CryptoWhale bu tahminlerin kulağa gerçekçi gelmediğini söylüyor.

CryptoWhale’in Twitter’daki paylaşımı

 

CryptoWhale’in açıklamalarına göre Bitcoin için böyle tahminlerde bulunan isimler; kuantum bilgisayarları, Satoshi’nin cüzdanlarını ve devlet regülasyonlarını gözardı ediyorlar.

Bu kripto para yorumcusuna göre bu isimlerin en çok gözardı ettikleri şey ise ABD’nin izleyeceği politika. Bitcoin’in 1 milyon dolar olması, BTC’nin toplam piyasa değerinin trilyonlarca dolar olacağı anlamına gelecek ve CryptoWhale, ABD’nin böyle bir durumda Bitcoin’e kesinlikle “müdahale edeceğini” düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment