Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Binance Çöktü: CEO’dan “Sorun Yok” Mesajı

En büyük kripto para borsası Binance bugün sabah saatlerinde teknik bir arıza yaşadı. Binance kullanıcıları şirketin sitesine erişemediler. Binance CEO’su Changpeng Zhao ise “paralar güvende” mesajı verdi.

Binance Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre borsa kullanıcıları bu sabah şirketin web sitesine erişmekte zorluk yaşadılar. Changpeng Zhao bu sorunun yalnızca belli başlı bölgelerde yaşanan bir gateway sorunu olduğunu söyledi.

“Paralar güvende” açıklaması

Kripto para borsası Binance’in çökmüş olması yatırımcılar tarafından sert bir dille eleştirildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Binance’in çökmesinin Bitcoin fiyatını olumsuz etkilemesinden endişelendiler. Borsa CEO’su Changpeng Zhao ise mobil ve masaüstü uygulamalarında herhangi bir sorun olmadığını söyleyip “paralar güvende” açıklaması yaptı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1318454914373218304

Changpeng Zhao bu açıklamayı yaptıktan yaklaşık 20 dakika sonra “ana sayfanın, indirme, ticaret, vadeli işlem, hesap, piyasalar ve launchpad” sayfalarının düzeltildiğini açıkladı. Bunun ardından bir açıklama daha yapan Zhao web sitesine ilişkin tüm sorunların giderildiğini duyurdu.

OKEx CEO’su da benzer bir mesaj verdi

Bu sabah başka bir kripto para borsası olan OKEx’in CEO’su Jay Hao da Zhao’nunkine benzer bir mesaj verdi. Para çekme işlemlerini 16 Ekim tarihinden beri kapalı tutan OKEx’in CEO’su, borsadan o tarihten beri para çıkışı olmadığına dikkat çekti.

Hao bu sırada borsadaki diğer işlemlerde herhangi bir sorun olmadığını vurgulayıp kullanıcıların paralarının “güvende” olduğunu açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!