Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Artık Bitquick Platformunda Destekleniyor

Tezgah-üstü ticaret platformlarından Bitquick, Bitcoin Cash‘i (BCH) platformuna eklediğini resmi olarak duyurdu. Kripto para kullanıcıları artık bu platformdan Bitcoin Cash de satın alabiliyorlar.

Bitquick’ten BCH Desteği

Tezgah-üstü (OTC) alışveriş platformlarından olan Bitquick, kısa bir süre önce Bitcoin Cash’i desteklediğini duyurdu ve BCH kullanıcılarını mutlu etti.

Ağustos 2013’te kurulan Bitquick, an itibariyle kripto para ATM’leriyle bilinen Athena Bitcoin tarafından işletiliyor. Şirket, 2014 yılında yaşanan Mt. Gox saldırısından sonra şirket rezervlerini kamuyla paylaşarak insanların güvenini kazandı.

Bitquick’in sunduğu eşten-eşe tarzındaki hizmetlerin Localbitcoins’i andırdığını söyleyebiliriz. Halihazırda ABD, Kanada, Avrupa, Rusya ve Avustralya gibi bölgelerde kapsamlı hizmetler sunan şirket, bundan böyle BCH’yi de destekleyecek:

“Yeniden çok fazla sayıda kripto parayı destekliyor olmaktan dolayı çok memnunuz. Ayrıca platformumuza bir isim daha katıldı: Bitcoin Cash.”

Bitcoin Cash satın almak isteyen Bitquick kullanıcılarının yapmaları gereken tek şey platforma girerek satın alım kısmına geçiş yapmak. Kullanıcılar bunun yerine filtreleme sisteminden faydalanarak Bitquick’te uygun fiyata satılan Bitcoin Cash’leri bulmaya çalışabilirler.

Bu işlemden fazladan yüzde 3 ücret kesiliyor ancak fiyat açısından daha makul olabiliyor. Bitquick’in açıklamalarına göre bu filtreleme metodu, geleneksel satın alım yollarına kıyasla çok da zor değil.

Bitcoin Cash’in Geleceği

Kripto para piyasasının önde gelen koinlerinden Bitcoin Cash, Bitquick gibi çeşitli platformlardan destek alarak büyümeye devam ediyor.

Bundan bir süre önce Bitcoin Cash’in sıkı destekçilerinden olan Roger Ver’in güncel yorumlarını aktardık. Ver’e göre Bitcoin Cash, Satoshi Nakamoto’nun hayalini yaşatmaya ve “gerçek” Bitcoin’i temsil etmeye devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment