Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash’te Büyük Artış

Bitcoin Cash madencileri geçtiğimiz gün ilk 8MB‘lık bloğu kazdı ve bu durum Bitcoin Cash’in 24 saat içinde %75 civarında bir artış yaşamasını sağladı.

Bitcoin ve Bitcoin Cash’te gelecek zamanlarda fork yaşanma ihtimali söz konusuyken piyasa şuanda çok değişken durumda. Bitcoin Cash ise bu değişkenlikten pozitif olarak etkilenen nadir kripto paralardan oldu ve değeri 567 $‘a kadar çıktı.

Bitcoin Cash’in şuanki değeri 500 $ sularında seyrediyor.

18 Ağustos Kripto Para Durumu
18 Ağustos Kripto Para Durumu

Bitcoin Cash, orijinal Bitcoin blockchaininden ayrılması ve ayrılığından sonra fiyatının birkaç hafta boyunca 300 $’ın altında kalması gibi konular üzerinden olumlu ve olumsuz pek çok yorum almıştı.

Bitcoin Cash ile ilgili gelen başka bir olumlu haber ise madencilik ile ilgili oldu. Bitcoin Cash’te madencilik yapmak Bitcoin’de madencilik yapmaya göre çok daha az kar sağlıyordu ancak bu fark yavaş yavaş kapanmaya başlıyor.

Bitcoin Cash 18 Ağustos Grafiği
Bitcoin Cash 18 Ağustos Grafiği

Orijinal Bitcoin ise her ne kadar yaşadığı zirveye göre 200 $ düşmüş olsa da hala daha bir nevi zirvelerini yaşamaya devam ediyor diyebiliriz. Bu durum ne kadar daha sürecek, fiyatlara bir ‘düzeltme’ ne zaman gelecek gibi soruların cevabını ise zaman ile göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment