Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Ethereum ve Litecoin Borsası Coinbase’ten Büyük Yenilik

San Francisco bazlı kripto para alım borsası Coinbase, kullanıcılara banka hesaplarından direkt Bitcoin, Ethereum ve Litecoin alma fırsatı tanıyacak.

Sunulan bu servis ile birlikte şuan için sadece ABD müşterileri, 25.000 $‘a kadar kripto para alımı gerçekleştirebilecek. Daha önceki sistemde alımlar yalnızca ön ödemeli kartlar veya banka kartları ile yapılıyordu. Şuanda ise banka hesap numarası ve yönlendirme kodu kullanılarak da işlemler sağlanabilecek.

Banka hesabıyla alım servisi, Coinbase’in blog’undan duyurulmuştu:

“Amerikan kullanıcılarımıza anlık banka transferiyle kripto para alımı yapabileceklerini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Daha önce banka hesabı ile alım yapan kullanıcılar, birkaç gün beklemek zorundaydı. Şimdi ise 25.000 $’’a kadar bütün alımlarınızı anında yapma imkanınız bulunuyor.”

Güvenilir KriptoPara servisi ve adil fiyatlar

Coinbase’in bu servisi kullanıma sunmasının asıl sebebi, en güvenilir kripto para borsası olmaya çalışmaları. Borsanın misyonu, kripto para piyasasındaki en güvenli ve sağlam platform olmak.

Yüksek limit ve hızlı işlem kapasitesiyle sunulan bu transfer yöntemi, kripto tutkunlarını harekete geçirerek piyasada büyük bir hareketlenme yaratabilir. Bu yazı yazıldığı sırada, Bitcoin’in fiyatı $5608 ve belirlenen işlem limiti ise 25.000 $. Coinbase’in ABD’deki en büyük borsa olduğunu varsayarsak, bu daha çok insanın daha fazla miktarlarda Bitcoin almasına ve fiyatın daha da çıkmasına vesile olabilir.

Amerikan kullanıcılar için mutlu haber

Servis, Coinbase blog’unda paylaşılan bilgilere göre şu anda kullanıma açık. Şirket gelecek aylarda diğer ülkelerde de satışın açılacağını belirtti. Amerikan kullanıcılar, durum hakkında bilgilendirme emaili alacak. Blog yazısına göre alım limiti 25.000 $ olarak belirlenmiş. Ancak limitin kullanıcıdan kullanıcıya farklılık göstermesi daha önce görülmemiş bir şey değil.

“Anında bankadan alım işlemleri şu anda çoğu ABD’li kullanıcılarımız için hizmette. Önümüzdeki aylarda daha çok kişiye ve ülkeye ulaşmayı hedefliyoruz. Eğer hesabınız bu işlem kullanımına açıldıysa size bir bilgilendirme emaili göndereceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Uğur
    Posted 14 Ekim 2017 - 20:04 20:04

    Önce Bitcoin Cashlerimizi Versinler . Ocak 2018de Verilmeye Başlancak Diyor . Resmen Üstüne Yattılar . Btcleri Cekip Blockchaine atacam. Bu Seferde Cektin Diye Vermiycekler. Abd’de Bir Numara Olabilir Ama Bizim Gözümüzde 0 . Amerika Değilmi Zaten. işleri Gücleri Düzenbazlık

Leave a comment