Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jamie Dimon Sözünden Döndü, Yine Bitcoin Yorumu Yaptı

Jamie Dimon Bitcoin ile ilgili yorum yapmaya devam ediyor…

Bundan sonra kripto paralarla ilgili açıklama yapmayacağını söylemesinden yalnızca 1 gün sonra, JPMorgan CEO’su Jamie Dimon Bitcoin ile ilgili yine ağır eleştiriler yaptı.

CNBC’ye göre dün Uluslararası Finans Kurumu tarafından yapılan bir etkinlikte konuşan Dimon:

“Eğer (Bitcoin) satın alacak kadar aptalsanız, bir gün bedeline de katlanırsınız”

yorumunda bulundu. Etkinlik sırasında kripto paralarla ilgili yaptığı yorumların yanında, blockchain teknolojisiyle de ilgili yorumda bulunan Dimon, bu teknolojiyi epey övdü. JPMorgan bankasının Blockchain teknolojisiyle ilgili araştırmalar yaptığı zaten biliniyordu.

CNBC‘ye göre Dimon aynı zamanda “Bitcoin’in şuanki fiyatını zerre umursamıyorum” yorumunda bulundu.

Tüm bunların yanında “kripto paralar ve suçlular” arasındaki bağlantıya da değinmeyi unutmayan Dimon, Bitcoin’in “suçlular için biçilmiş kaftan” olduğunu ve bu seferki yorumlarının gerçekten “son” olduğunu söyledi…

Dimon son olarak “Bitcoin kimin umurunda ki?” yorumunda bulundu.

Jamie Dimon eylül ayında Bitcoin için “sahtekarlıktır” yorumunda bulunup kripto para piyasasında ve gündeminde epey etki yaratmıştı. Dimon bu yorumu yaptıktan sonra Goldman Sachs CEO’su Lloyd Blankfein ve milyarder Mike Novogratz gibi Wall Street’in bilinen isimleri de mevzuyla alakalı yorumlar getirmeye başlamıştı.

Dimon’un Bitcoin ile ilgili yaptığı bu son açıklamalar dün, yani Bitcoin’in 5,800 $’a ulaşarak rekor kırdığı günde gerçekleşti. Haberin yazım saatiyle Bitcoin şuanda 5700 $ civarlarından satışta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment