Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Bu En Son Yaşandığında %6400 Artmıştı

Bir kripto para analisti Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde uçuşa geçebileceğini düşünüyor.

Birkaç gündür 9 bin-10 bin dolar aralığında seyreden Bitcoin fiyatının ne yönde ilerleyeceği büyük merak konusu. Bitcoin bir süredir 10 bin dolar barajını aşmaya çalışsa da şimdilik bu çabalarında başarılı olamadı.

Nunya Bizniz adlı bir kripto para analisti ise bu yatırımcıları sevindirebilecek bir analiz paylaştı. Kripto para piyasasında geçmiş yıllarda yaşanan bir gelişmeyi hatırlatan Bizniz bunun yeniden yaşanabileceğini söylüyor.

Uçuşa Hazır mı?

Nunya Bizniz biri 2015 yılından, biriyse geçtiğimiz günlerden olmak üzere iki grafik paylaştı. Onun açıklamalarına göre Bitcoin’in 50 ve 200 günlük hareketli ortalamaları şu anda tıpkı 2015’te olduğu gibi görünüyor. Ve Bitcoin 2015’te bu yaşandıktan sonra %6400’lük bir artış yaşadı.

Bizniz Twitter hesabından paylaştığı gönderide yukarıdaki bu iki grafiği şöyle yorumladı:

“Bitcoin’in günlük grafiği: Golden cross, death cross ve golden cross döngüsünün 2015 yılından beri ilk kez 100 gün içerisinde tamamlandığını gördük. Fiyat bu yaşandıktan sonra %6400 artmıştı.”

Buna benzer bir bullish yorumu kısa süre önce Tuur Demeester de yaptı. Bitcoin fiyatının yakın gelecekte artmaya başlayacağını söyleyen Demeester BTC için 50 bin dolar gibi bir hedef koydu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment