Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demeester’den Bitcoin İçin 50 Bin Dolar Tahmini

Tuur Demeester Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni bir tahminde bulundu ve Bitcoin için 50 bin-100 bin dolar aralığına işaret etti.

Sektörün en popüler araştırmacılarından biri olan Demeester kısa süre önce Messari’nin programına katıldı. Burada kripto para piyasasının gidişatını yorumlayan Demeester Bitcoin’in geleceğiyle ilgili görüşlerini de paylaştı.

ABD Merkez Bankası (Fed) gibi merkez bankalarının ne kadar fazla para bastıklarına dikkat çeken Demeester bunun Bitcoin fiyatında bir yükselişi tetikleyeceğine inanıyor. Hatta kendisi şu anda bir boğa piyasası içerisinde olduğumuz görüşünde.

Demeester’in tahminlerine göre Bitcoin, Mart 2020’de gördüğü 3 bin 700 dolar seviyesini bir daha hiç görmeyecek. Demeester’e göre Bitcoin’in bundan böyle 6 bin doların altına indiğini dahi görmeyeceğiz. Demeester bunun yerine Bitcoin’in 50 bin dolara kadar çıkabileceğini, hatta bu seviyeyi aşıp 100 bin dolara doğru ilerleyebileceğini söylüyor.

Benzer Tahminler

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı da geçtiğimiz günlerde Bitcoin ile ilgili benzer bir tahminde bulunmuştu. ABD’li ünlü milyoner; Fed’in son zamanlarda ne kadar kötü kararlar aldığına dikkat çekip Bitcoin’in 3 sene içerisinde 75 bin dolara çıkabileceğini söyledi.

Bunların yanı sıra Andreessen Horowitz ekibi de Bitcoin’in güncel durumuyla ilgili bir rapor yayınladı ve şu anda yeni bir boğa döngüsünün başında olabileceğimizi açıkladı. Andreessen Horowitz Bitcoin için herhangi bir fiyat tahmininde bulunmasa da raporda bu iki ismin tahminlerini destekler notlar paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment