Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Teknik Analizi: 16 Nisan 2019

Merhaba,

Bu haftaki analiz yazımızda teknik resme gerçekten bir resim olarak bir göz atalım.

BOLLINGER BANTLARI:

20 barlık günlük ortalamanın üstünde ancak +2 standart sapmanın altında kendisine yön bulmaya çalışan Bitcoin fiyatı hala boğa eğiliminde.

MACD WEIGHTED:

Her iki hareketli ortalama da sıfır çizgisine dokunmuş ve sıfırın altında kesişme eğilimi içine girmek istemelerine rağmen makasın ucunun açıklığı nedeniyle biraz zaman alabilecek görünümde.

RSI (Göreceli Güç Endeksi):

Piyasa ortalaması/sakinliği kabul edilen 50 bandının üzerinde 63 seviyelerini aşma çabası içerisinde ve başını yukarı kırarak aşırı alım bölgesini işaret eden bir pozisyonda.

TILLSON T3:

3 değerli T3 periyodu kırmızı ve aşağı boynunu kırmış, onunla beraber 5 değerli T3 Fibo periyodu birkaç bar önceden kesişerek bu aşağı kırılımı haber vermiş.

STOCHASTIC ve STOCHASTIC RSI:

Her iki ösilatör de aşağı kırarak ve aşağıda birleşme eğilimi göstererek fiyatların bir süre sonra tekrar toparlanıp yukarı ivme kazanacağı teyidini veriyor.

MUM ÇUBUKLARI FORMASYONLARI:

Hamile Boğa’nın haberi verilmiş. Hamile Boğa piyasadaki uyumsuzluğun bir işaretidir. Bu bir trend dönüş sinyalidir çünkü oluşan küçük yeşil gövde ayıların gücünün azaldığını gösterir.

DONCHIAN KANALLARI ve FRACTALSLAR:

Donchian üst kanalı ile orta kanalı arasına sıkışmış fiyat, mevcut Fractalslarının oluşturduğu destek ve direnç seviyeleri etrafında kendisine yön bulmaya çalışıyor.

HAREKETLİ ORTALAMALAR (Basit, Üssel, Değişken ve Üçgensel):

Genel trende ve fiyatın kısa vadeli hareketlerine dair ciddi bilgiler veren hareketli ortalamalar, kısaca boğa hakimiyetini parmakla çok net bir şekilde işaret ediyor.(MA200, EMA144, MA50, MA20, MA10)

ICHIMOKU CLOUD (Kripto Paralar İçin):

En çok sevilen birden fazla indikatör ve ösilatörden oluşan Ichimoku Bulutu bir göz kırpma süresi kadar kısa bir zamanda baktığımızda bile gelecekteki büyük boğa koşuşunu haber veriyor.

ÖZET: Baharda her yerin yeşillenmeye başlaması gibi Bitcoin fiyatlarına da bahar geliyor.

Destek, direnç, gizli destek ve direnç, trendler, kanallar, bayrağından üçgenine wolf’tan çanağına fiyat formasyonları, Fibonacci’den Adx’e, hacimden pivot noktalarına kadar burada paylaşılabilecek daha birçok teknik analiz yöntemi var.

Her hafta bu yöntemlerden birkaçının paylaşılmasını beklemek yerine neden kendi analizinizi kendiniz yapmıyorsunuz? Koin Bülteni ayrıcalığıyla katılacağınız iki tam günü kapsayan eğitim ile neden kendi göbeğinizi kendiniz kesmiyorsunuz?

Kayıt için son 3 gün!

Lütfen buraya tıklayarak inceleyiniz.

Sevgi ve saygıyla.

Taner BOZKURT

UYARI: Yukarıda belirtilen fiyat, grafik ve analizler bir yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaya genel anlamda bir bakış açısı sunması amacıyla hazırlanmıştır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment