Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Yükselecek mi? İşte Uzman Yorumları

Birkaç gün önce 9 bin 500 dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin fiyatı şu anda 10 bin 300 doların üstünde ilerliyor. Bazı kripto para uzmanları fiyatın bir süre daha yükseleceğini düşünüyorlar.

Son birkaç saat içerisinde oldukça iyi bir ivme yakalayan Bitcoin yeniden 10 bin doların üstüne çıkmayı başardı. Sektördeki bazı uzmanlar bu ivmenin bir süre daha devam edeceğine inanıyorlar.

Sonraki Hedef Ne?

Birkaç kripto para uzmanının tahminlerine göre Bitcoin’in bir sonraki durağı 11 bin dolar olacak.

Heiken Ashi mumlarının hala iyi durumda olduklarını vurgulayan Chonis Trading, Bitcoin fiyatının 10 bin 900 dolar bölgesine kadar yükselebileceğini düşünüyor.

Bitcoin Jack ise Bitcoin’in günü 10 bin 463 dolar seviyesinin üstünde kapatması halinde fiyatın 11 bin dolara kadar yükselebileceği görüşünde. Bitcoin Jack fiyatın 11 bin doların üstüne çıkması halinde Bitcoin’in 14 bin doların üstüne kadar da çıkabileceğine inanıyor.

Adaptive Capital analistlerinden Adam Tache ise Bitcoin fiyatının şu anda 2018’in sonları ve 2019’un başlarındaki dönemi anımsattığını düşünüyor. Tache’e göre eğer tarih tekerrür edecek olursa Bitcoin fiyatının önümüzdeki hafta 11 bin 500 dolar olması mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment