Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Bu Sinyal 2017’de de Görülmüştü

Bir kripto para yorumcusu Bitcoin’in yakın gelecekte 20 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Sektörün tanındık yorumcularından GalaxyBTC, kısa süre önce Twitter hesabından bir grafik paylaştı. Bitcoin’in 2 haftalık performansını baz alan ve kendi indikatörünü kullanan GalaxyBTC, şu anda boğa piyasasının başında olduğumuzu ifade ediyor.

Bitcoin’de bu sinyal bundan önce 2 kez daha görülmüştü. Bunlardan biri Aralık 2017’de, Bitcoin’in 20 bin dolara doğru ilerlemeye başladığı dönemdeydi. Bir diğeri ise Nisan-Mayıs 2019’da görülmüştü. Bitcoin bu dönemde 6 bin dolar bölgesinden harekete kalkıp 14 bin dolara kadar çıkmıştı. Kendisinin Twitter hesabından paylaştığı grafik şu şekilde:

GalaxyBTC’nin şimdi de haklı olması; Bitcoin’in boğa koşusuna (bull run) hazır olduğunu gösteriyor demektir. Kendisi böyle bir senaryoda Bitcoin için 20 bin dolar bölgesine, yani Aralık 2017’de çıkılan rekor seviyeye işaret ediyor.

Halving Yaklaşıyor

Bitcoin’in önümüzdeki birkaç ay içerisinde tam olarak ne yönde hareket edeceği belli değil. Mesela Peter Schiff gibi uzmanlara kalsa Bitcoin fiyatının sıfıra düşmesi gerekiyor. Bazı yorumcular ise Bitcoin’in 2017’dekine benzer bir koşuya başlaması halinde fiyatın 20 bin doların çok daha üstüne çıkabileceğini düşünüyorlar.

Bu isimlerden bazılarına örnek olarak PlanB’yi, Selcoin’i ve Josh Rager’ı gösterebiliriz. Selcoin ve Josh Rager 60-85 bin dolar bölgesine işaret ederken…

…PlanB Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 100 bin doları aşabileceğini söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment