Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Foundation Çıtayı Yükseltti: Ödül 20.000 Dolar

Ethereum yatırımcılarının büyük bir merakla beklediği ETH 2.0 için gelişmeler son hız devam ediyor. Ethereum geliştiricileri söz konusu güncellemenin tahmini olarak bu yılın Temmuz ayında gerçekleştirileceğini düşünüyor. Ethereum Foundation bu kritik güncellemenin güvenliğini sağlamak için daha önce duyurduğu yazılımsal hata bulma programının maksimum ödülünü arttırma kararı aldı.

Ethereum Foundation Kesenin Ağzını Açtı

Ethereum Foundation tarafından yapılan duyuruda maksimum ödülün 20.000 dolara çıkartıldığı belirtildi. Bug Bounty olarak da bilinen bu yarışmalar birçok kripto para projesi tarafından uygulanıyor. Bu da piyasaya sürülecek olan yazılımın ana akım kullanıma ulaşmadan önce herhangi bir sistemsel açığa sahip olmasını engelliyor.

Ethereum Foundation kısa süre önce geliştiriciler ve ekipler için yazılımdaki hataları bulmaları için bir ödül programı başlatmıştı ve bu duyurusu ile ödül programını arttırma ve devam ettirme konusunda ne kadar ısrarlı olduğunu gösterdi. Buna rağmen sadece oldukça kritik yazılımsal hataların 20.000 dolarlık ödül alacağı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment