Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Bu Sene İçerisinde Rekor Kırarak 60.000 Dolar Olacağına Yatırım Fonu Ceo’su Halen İnanıyor

Phillip Nunn yapmış olduğu açıklamasında bu yıl içerisinde Bitcoin’in 60.000 $’a ulaşacağına inandığını belirtti. The Blackmore Group ve Wealth Chain Group CEO’su, daha önceden Ocak ayında yapmış olduğu fiyat tahmininin arkasında durduğunu söyledi.

Nunn Bir Çok Kripto Projesinin Başarısız Olacağına İnanıyor

Nunn, geçtiğimiz Perşembe günü KPMG’nin Tech Manchester etkinliğinde BusinessCloud ile bir röportaj gerçekleştirdi ve Ocak ayında yapmış olduğu açıklamalara hala inandığını belirtti. Yılın başında, Bitcoin’in 2018 içerisinde bir noktada hem 6.000 $ hem de 60.000 $‘a vuracağı hakkında bir fiyat tahmini yapmıştı. Yapmış olduğu açıklamada:

“Neredeyse kesinlikle 6,000$ seviyesini göreceğiz öyle değil mi? Yüksek ihtimal bu birkaç saat içerisinde gerçekleşecek.”

Sonrasında ise yapmış olduğu tahminin daha ilginç olan ikinci kısmına değinen Nunn:

“Yapmış olduğum tahmin açık bir şekilde şu anda yaşamakta olduğumuz piyasa dalgalanmasına dayanmaktaydı. Bu yüzden kesinlikle tahminimin arkasında duruyorum.”

Devamında ise Kripto para birimlerini Dotcom balonu ile karşılaştıran Nunn, Bitcoin’deki ve diğer Kripto para birimlerindeki paranın topluluktan gelmesinden ötürü, kripto piyasasının aslına bakıldığında önceden yaşanan olayların aksine bir rezervi olduğunu vurguladı. Bu, Nunn için, kripto para birimi fiyatları ile ilgili aşırı dalgalanmanın önemli bir bölümünü açıklamakta:

“Şu anda kriptoda mevcut olan bütün paralar halktan geliyor, bu yüzden her şey pazar duyarlılığıyla ilgili. Düzenlemeler gibi kötü haberlerden oluşan şeyler, pazarı sallayabilir. Sektör o kadar küçük ki içerisinde piyasa manipülasyonu dahi gerçekleşebilmekte.”

BusinessCloud’a göre Nunn, Blockchain teknolojisinin değiştirici gücüne yönelik sağlam bir inanca sahip. Nunn, bu teknolojinin gezegendeki her endüstrinin sahip olduğu düzeni potansiyel olarak bozabileceğini dahi iddia etmekte. Ayrıca, merkezi olmayan kuruluşların geleceğe giden yol olduğuna inanmakta.

Gerçekleştirmiş olduğu röportajda, Nunn sık sık bankalar, finans kurumları ve serbest yatırım fonlarıyla iletişim halinde olduğunu belirtti ve hepsinin kripto para biriminde yer almak istediğini, ancak uygun bir giriş noktası bulmakta zorlandığını söyledi:

 “Şu anda piyasaya herhangi bir giriş noktası olmamakta… 5 milyar £’lik bir emeklilik fonuysanız ve kriptoda yüzde 5’lik bir yer almak istiyorsanız, piyasadaki dalgalanmalar sebebi ile yatırımcılarınızdan büyük bir tepki alırsınız.”

Kripto girişimcisi ve konuşmacı Nunn, kurumsal yatırımcılar için henüz pazara girmeleri için gerekli altyapının oluşturulmadığını belirtti. Ancak, Coinbase ve diğer şirketlerin finansal kurumları hedefleyen yeni ürünlerle bunu değiştirmeye çalıştığını söyledi.

Nunn’in kripto para piyasasının geri kalanı hakkında yorumda bulunması istendiğindeyse bugünün dijital varlıklarının çoğunun önümüzdeki yıllarda ortadan kalkacağını düşündüğünü itiraf etti. Ancak Nunn, piyasa kapitalizasyonunundaki en büyük kripto para birimlerinin hiçbir yere gitmeyeceğini belirtiyor:

“Sahip olduğumuz Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple gibi piyasanın çekirdeğini oluşturan ve sağlamlaştıran bazı isimler endüstrinin bel kemiğini oluşturmakta.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment