Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Yaşadığı Mevcut Düşüş Normal Mi? Bitcoin Yakında 8.000 Dolara Düşebilir Mi?

Lider kripto para birimi Nisan ayından sonra belirli bir süre efsanevi yükseliş ile anılsa da, Haziran ayının bitiminden itibaren BTC de yükselişi yavaş yavaş düşüşe bıraktı ve 14.000 dolar seviyelerinden 10.000 dolarına doğru bir iniş yaşandı.

Şu an için Bitcoin 2019 yılının en yüksek seviyesinden yaklaşık olarak %30 geride ki bu durum bazı analistlere göre oldukça normal. BTC 10.000 dolar altına düştüğünden beri gün içerisinde neredeyse hiç dalgalanma yaşamıyor ve 9.600 dolar ile 9.300 dolar bandı arasında sıkışıp kaldı.

CryptoHamster isimli kripto para analisti Bitcoin’in eskiden %30 ve %40 civarında düzeltmeler yaşadığını ve ilk satış ve daha sonraki toparlanmadan sonra genellikle daha düşük bir seviyeye inildiğini, her zaman daha düşüğe iniş olacakmış gibi bir görüntü olduğunu ancak asla inişin olmadığını vurguladı.

Bunun yanı sıra Josh Rager geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir gönderide Bitcoin’in önümüzdeki günlerde 8.000 dolar bandına iğne atabileceğini dile getirdi. BTC şu an için en yüksek seviyeden %30 geride olsa da, bu düşüş yaşanan yükselişin zaman çizelgesi göz önüne alındığında oldukça normal gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment