Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen, BitTorrent Token’ı (BTT) Hızlı Al-Sattan Pro Tahtaya Taşıdı

Kripto para borsası Bitexen, BitTorrent Token’ı PRO tahtada listelediğini açıkladı. Bitexen kullanıcıları, BTT/TRY çiftini kullanarak alım-satım işlemi yapabilecekler.

Yerli alım-satım platformu Bitexen, cuma günkü duyurusunda BitTorrent Token’ı borsaya eklediğini belirtti. Bram Cohen tarafından kurulan BitTorrent’in tokenı olan BitTorrent Token, Tron (TRC-10) altyapısıyla geliştirildi.

Bu ayın başında BAKE, REEF, COTI gibi isimlerin yer aldığı 10 farklı dijital varlığı daha borsaya ekleyen Bitexen, BTT ile birlikte platformdaki toplam kripto para sayısını 120’ye dayandırdı. Pro tahta listelemesinin yanında hızlı al-sat kısmından BTT/BTC, BTT/ETH, BTT/XRP ve BTT/USDT paritelerinde işlem yapılabiliyor. Bitexen kullanıcıları bunun yanında, platformda yer alan farklı kripto paralar üstünden toplamda 13.800’den fazla işlem çiftiyle işlem yapabiliyorlar.

Bitexen, bu hafta ödenmiş sermayesini 5 katlık bir artışla 25 milyona çıkardı ve Türkiye’de en yüksek sermayeli kripto para alım-satım platformu oldu.

Ayrıca diğer hiçbir borsada bulunmayan cross-pair (çapraz parite) hizmeti ile Bitexen üzerinde farklı kripto paraları eşleyerek grafik ve fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!