Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen Teknoloji Adana Demirspor’un Yeni Sponsoru Oldu

Türkiye’nin ürün yelpazesi en geniş kripto para alım satım platformu olan Bitexen Teknoloji A.Ş., Adana Demirspor kulübünün yeni forma göğüs sponsoru oldu. İmzalar Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın katıldığı törende atıldı.

EXEN Coin’in üreticisi Bitexen Teknoloji A.Ş., bugün Adana Demirspor ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu ve kulübün forma göğüs sponsoru oldu. 12 Kasım günü imzalanan sponsorluk anlaşmasının 5+5 sezonu kapsayacağı açıklandı.

2018 yılında İTÜ Arı Teknokent’te kurulan Bitexen Teknoloji, yerli kripto para sektörünün en geniş coin yelpazesine sahip ismi olarak ön plana çıkıyor. Kadrosundaki mühendislerle birlikte fintek sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Bitexen Teknolojinin Adana Demirspor’a teknolojik destek sağlayacağı da aktarıldı.

bitexen-adana-anlasma
Kemal Cenk Erdem (solda) ve Murat Sancak (sağda) sponsorluk imzası için bir arada

10 yıl sürecek bir teknoloji ortaklığı

TESFED ile anlaşarak adını e-spor camiasında duyurmaya başlayan Bitexen, Adana Demirspor anlaşmasıyla birlikte markasını yeşil sahalarda da tanıtacak. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak tarafından yapılan açıklamaya göre Bitexen Teknoloji kulübe “yalnızca sponsorluk alanında değil teknolojinin farklı alanlarında da” destek olacak ve bu iki isim birlikte güzel projeleri hayata geçirecek.

5+5 sezonluk forma göğüs sponsorluğu için anlaşan taraflar 10 yıllık bir iş birliğinin temelini atmış oldu. Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, uzun yıllar devam etmesi beklenen bu iş birliği ile ilgili şunları söyledi:

“Konusunda uzman Türk mühendisler tarafından oluşturulan Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz Bitexen ve EXEN Coin gibi ürünlerimiz ile sektörümüzde önemli projelere imza atıyoruz ve gelişimimizi gün geçtikçe arttırıyoruz. Bugün hayata geçirdiğimiz iş birlikleri arasına futbolumuzun yükselen değeri Adana Demirspor’u eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak başta olmak üzere iş birliğimize katkı sunan herkese teşekkür ederiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!