Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bithumb Binance Smart Chain’i Neden Desteklediğini Açıkladı

Kripto para borsası Bithumb Global, DeFi ve CeFi sektörlerini bir araya getirmeyi amaçlayan Binance Smart Chain projesini desteklediğini duyurdu. Bithumb yaptığı açıklamada, Binance Smart Chain’in birlikte çalışılabilirlik özelliğinin DeFi alanına daha fazla insanı çekmesini beklediklerini de belirtti.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından bir olan ve DeFi sektörünün gelişmesi için önemli destekçilerden olan Bithumb Global, bir başka büyük borsa tarafından geliştirilen Binance Smart Chain projesini desteklediğini duyurdu. Bithumb Global, Binance’in bu projesinin hem merkeziyetsiz finans alanındaki çabaları hem de başka çeşitli yönleri ile felsefelerine uyduğunu belirtti. Binance’in Smart Chain projesi ile kripto para sektöründe yeni bir ufuk açtığının altı çizildi.

Projenin en çok birlikte çalışılabilirlik yönüne vurgu yapan Bithumb, bu faktörün DeFi sektörünün gelişmesi için öneminin altını çizdi. Yapılan açıklamaya göre birlikte çalışılabilirlik, merkeziyetsiz finans platformları için işlemlerin kapsamını genişletebilir. Bunun yanı sıra bu özellikle dijital varlıklar çeşitli platformlar ve kullanım alanları arasında kolayca aktarılabilir.

Neden destekliyorlar?

Bithumb Global PR Newswire’da yayınladığı yazı ile Binance Smart Chain’e övgü dolu sözler sarf etti ve projeyi neden desteklediğini açıkladı. Projenin teknolojik açıdan benzersiz olduğunu öne süren Bithumb, Binance Smart Chain’in blockchainler arası birlikte çalışılabilirliği sağlayacağını için de önemli olduğunu vurguladı.

Bithumb yaptığı açıklamada, Binance’in gerçekten birbiriyle bağlantılı bir kripto para dünyası inşa etmeye çabaladığını ve Bithumb Global’ın dünya çapında birçok kullanıcısı ile bu projeyi desteklediklerini dile getirdi. Açıklamada, bu proje ile merkezi platformların istikrarı ve güvenilirliği korunurken; merkeziyetsiz platformların temel avantajlarının da yeniliklere esneklik sağlayabileceği çerçevede beslendiğine değinildi.

Bithumb, Binance’in blockchainler arası çapraz iletişimi sağlamak için Token Canal projesinin bir parçası olarak Panama Project’i başlattığını söyledi. Bithumb yazıda, bu girişimin yalnızca Binance Coin (BNB) ve Binance Chain’in performansını değil, blockchaine dahil olan tüm platformların üretkenliğini arttıracaktır şeklinde açıklamalarında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!