Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX’in Opsiyon Piyasası 12 Aya Hazır

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından biri olan BitMEX, platformundaki türev piyasasını genişletmek ve müşterilere daha kapsamlı bir hizmet sunabilmek için kolları sıvadı.

The Block tarafından yapılan bir habere göre BitMEX’in CEO’luğunu üstlenen Arthur Hayes, geçtiğimiz günlerde şirketin önümüzdeki aylara yönelik planlarından bahsetti ve müşteriler için hazırlanan yeni hizmetlere dair ipuçları verdi.

Özelikle Bitcoin tabanı vadeli işlem piyasasıyla ön plana çıkan BitMEX, görünüşe göre opsiyon piyasasını genişletmek için harekete geçmiş durumda. Hayes, konu hakkında yaptığı açıklamalarda bu yeni ürünlerin önümüzdeki aylarda hazır olabileceğini belirtti:

“Önümüzdeki 12 ile 18 ay arasındaki zaman diliminde kendi opsiyon pazarımızı oluşturmayı hedefliyoruz.”

BitMEX bu yönde atacağı bir adım ile birlikte Deribit gibi rakiplerini bir hayli zorlayabilir. BitMEX ayrıca rakiplerini zorlamanın yanı sıra sektör genelindeki konumunu da güçlendirebilir.

Hayes, bu süreci olabildiğince etkili bir şekilde yürütmek istediklerini ve biri süredir birkaç farklı üniversite profesörü ile birlikte çalıştıklarını söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment