Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay Anında BTC-BCH Değişimini Sağlamak Adına ShapeShift ile Bütünleşiyor

BitPay, Bitcoin ve Bitcoin Cash arasında anında değişimi sağlamak adına ShapeShift ile olan entegrasyonunu ilan ettiğini açıkladı. Bu duyuru 18 Ocak günü bir blog yazısı ile yapıldı. Yeni ortaklık, kullanıcıların Bitcoid (BitCay) ve Bitcoin Cash (BCH) arasında BitPay ve Copay cüzdanlarında değişim yapmasına olanak sağlıyor.

ABD merkezli olan BitPay, 2011 yılında kurulmuş ve en büyük uluslararası Bitcoin ödeme ağlarından bir tanesi. ShapeShift ise çeşitli kripto paralar arasında anında değişime odaklanan bir kripto para alışveriş platformu.

Bu entegrasyon, kullanıcıların Bitcoin ve Bitcoin Cash arasında değişim yapmasına olanak sağladı ve bu piyasalar arasındaki etkileşimin seviyesini artırdı.

Bitcoin Cash, Blockchain bloklarının boyut sınırını ve ağ tarafından her dakika işlenebilecek işlemlerin sayısını artırmak için 1 Ağustos 2017‘de başlatılan, Bitcoin‘in bir hard forkudur.

Bitcoin Cash, piyasaya sürülmesinden bu yana, Coinbase, Bitfinex, Bitstamp, Kraken, ShapeShift vb. birçok önemli kripto para alışveriş platformunda yer sahibi olmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment