Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Analisti: Bitcoin Daha Yolun Başında

Bitcoin hakkındaki olumlu yorumlarıyla gündeme gelen Bloomberg analisti Mike McGlone, rekor kıran BTC hakkında yeni bir açıklama yaptı. Analist, Bitcoin’in daha yolun başında olduğunu söyledi.

Bitcoin’i “dijital altın” olarak nitelendiren analist Mike McGlone, 20 bin doları aşarak 23 bin doları gören Bitcoin hakkında dikkat çekici bir yorum yaptı. Bitcoin’in potansiyel fiyat zirvesinden henüz çok uzakta olabileceğini belirten McGlone, Twitter’da şunları söyledi:

“Bitcoin daha yolun başında. 2020’nin sonlarına yaklaştığımız için BTC hala potansiyel zirvesinden uzakta olabilir. Dijital altın, ana akım tarafından kabul görmüş olsa da kitlesel olarak görülecek bir benimsenmenin henüz başında.”

bitcoin-bloomberg
Analistin paylaşmış olduğu Bitcoin grafiği.

Mike McGlone, kısa bir süre önce de dijital altın Bitcoin’in fiyat yönü hakkında bazı tahminlerini aktardı. Analist, Bitcoin’in 2021 yılında yükselmeye devam edeceğini söyleyerek altını tahtından edebileceğini dile getirdi.

Yakın zamanda popüler kripto para analisti Willy Woo da McGlone’un görüşüne benzer bir açıklama yaptı. Bitcoin’in 2021 yılında yükseleceğini tahmin ettiğini paylaşan Woo, 2021 yılı için oldukça bullish olduğunu ve Bitcoin’in 200 bin dolara kadar yükselebileceğine inandığını söyledi.

Bitcoin’in son 24 saatteki performansı nasıl?

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte %0.6 oranında düşüş yaşadı. Gün içinde 22.394 – 23.624 dolar seviyeleri arasında fiyatlanan BTC, 47 milyar doların üzerinde işlem hacmi gördü. En çok işlem gördüğü kripto para borsası Binance olurken, Bitcoin şu anda 22.630 dolardan işlem görüyor.

Kripto paranın son 7 günde gördüğü artış ise %24 oldu.

bitcoin-bloomberg

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!