Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB’nin 700 Doları Aşması Ekosistemdeki Meme Coinleri ve Altcoinleri Pumplandı!

Binance’in yerel kripto parası BNB’nin fiyatta tüm zamanların en yüksek seviyeye ulaşması BSC ağında yer alan meme coin ve altcoinleri de pumpladı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kripto parası BNB bugün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Buna paralel olarak BNB Smart Chain (BSC) ağında yer alan kripto paralar da yükseliş performansı gösterdi.

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) PancakeSwap (CAKE) %30’a varan artışı ile yükselişe öncülük edenlerden olurken BakerySwap (BAKE) ve BurgerSwap (BURGER) fiyatları da arttı.

Ayrıca BSC ağında meme coin olan WHY da yükselişten yararlandı. 5 kripto para balinasının BNB Chain üzerinde yer alan WHY isimli meme coin’e yoğun ilgi göstermesi üzerine fiyat %500’ün üzerine yükseliş performansı gösterdi.

TVL de Artıyor

DefiLlama verilerine göre BNB ekosisteminde yer alan projelerin kilitli varlık değeri (TVL) %8 artış gösterdi. Ekosistemde 30 Mayıs tarihinden bu yana yaşanan çıkışlar son bulurken TSİ gün gece saatlerinde ciddi girişlere ev sahipliği yaptı.

Bu artışta BNB fiyatındaki yükselişin doğrudan bir katkısının olmayabileceği ifade edildi.

CoinGecko verilerine göre BNB, yazım esnasında 702 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!