Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borsalar 1 Ağustos’ta Bitcoin İşlemlerini Durdururken Litecoin Liderliği Devralabilir Mi?

Dünyanın dört bir yanındaki kripto para yatırımcıları ve meraklıları 1 ağustos ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Borsaların birçoğu herhangi bir sorun yaşamamak için 1 ağustosta Bitcoin ticaretini durduracaklarını açıkladı. En iyi olanın 1 gün için insanların yatırımlarını çevrimdışı saklamaları olduğu savunuluyor. Ve LTC’nin tüm bu olaylardan etkilenmeyeceği de bir diğer görüşlerden biri.

Biz de bu konu üzerine yoğunlaşacağız. 1 ağustos dünyanın dört bir yanında ki tüm kripto para kullanıcıları için önemli bir gün olacak. Yatırımlarında Bitcoin’i bulundurmayan kişiler bile neler olup bittiği konusunda dikkat etmeli. Taraflar bir araya gelmez ise Bitcoin’in ayrıldığını görebiliriz. Madencilerin ve servis sağlayıcılarının oylamalarının durumuna bakılırsa bu yaşanmayacak bir olasılık gibi dursa bile tüm bu kaygıların sonucunda sıkıntıların yaşanmaması ve insanların mağdur olmaması için bir çok Borsa Bitcoin ticaretini birkaç saat için durduracak.

Bu konuda ülkemizdeki satıcılardan henüz bir açıklama gelmiş durumda değil.

Peki 1 Ağustos’ta Litecoin’e Ne Olacak?

Görüşlere göre 1 ağustosta yaşanacak olan Bitcoin ticaretinin bir süre için dondurulması sektörde doldurulmayı bekleyen bir boşluk oluşturacak. Ethereum şu anda güçlü bir işlem hacmine sahip olsa da 1 ağustosta lider olamayabilir. Litecoin meraklıları ise LTC’nin gün boyunca en iyi para birimi olacağını düşünüyorlar. Objektif bakmak gerekirse bu düşüncenin iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Yalnız mümkün olabileceği de muhtemel. Çünkü son haftalarda kripto para piyasasında yaşanan dalgalanmalardan Litecoin etkilenmeden sıyrılmıştı. Ve stabilizesini sürdürmüştü.

Litecoin belki de kısa vadede lider paramı olamayacak ancak 1 ağustosta para kazanmak isteyen yatırımcılar için iyi bir tercih olabilir.

1 Ağustos’a kadar neler olacağına dair bilgi edinmek için ilgili makaleyi inceleyebilirsiniz: 1 Ağustos Aşamasının Görsel Anlatımı

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment