Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTC ve XRP’de Yanılmayan Analistten Ethereum Açıklaması

Ünlü kripto para analisti il Capo of Cryptoözellikle 2020 yılının en sert düşüşü olarak bilinen Mart ayı hakkında yaptığı fiyat tahminleri ile adından bir hayli söz ettirmeyi başarmıştı. XRP fiyatının 0,11 dolara, Bitcoin fiyatının ise 3.000 dolara kadar düşeceğini başarılı bir şekilde tahmin eden analist, şimdi ise Ethereum hakkındaki analizini paylaştı.

Ethereum aslında bu yıl daha çok DeFi projelerinin gölgesinde kalsa da 12 Mart tarihinden beri ciddi bir yükseliş yakaladı. ETH/USD paritesi 80 dolar seviyelerinden 450 dolar seviyelerine kadar çıkarak yılın rekorunu burada noktaladı. Basın saati itibariyle 384 dolardan işlem gören ETH, yılın rekoruna geri dönmek için bir çıkış yolu aramakta.

Tanınan kripto para analisti ise Ethereum’un düşüşünü daha düşüş gerçekleşmeden başarılı bir şekilde bilerek yine bütün gözleri üzerine çekti. Analistin 18 Ağustos tarihinde hem BTC hem de ETH için ideal düşüş noktalarını tespit ettiği görülüyor. Analist 26 Ağustos tarihinde yayınladığı güncel analizinde ise ETH fiyatının hızlı bir yükseliş ile 500 dolar seviyesine kadar çıkabileceğini ima etti. Analist @CryptoCapo_ bu tahmininde yalnız değil ve popüler başka bir isim daha kendisine katılıyor.

Ethereum İçin Umutlar Yeniden Doğdu

Tanınan bir başka analist Farmer Bluntz da benzer bir görüş ortaya koydu. Analist, ETH grafiğindeki kısa vadeli düşüşün noktalandığını belirtti. Farmer Bluntz’ın analizine göre fiyat kısa süre içerisinde yeniden 500 dolar seviyesine ulaşabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment