Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTCC Kurucusu Bobby Lee’den SegWit2x İle İlgili Önemli Açıklamalar

BTCC CEOsu Bobby Lee‘nin kararları tartışmalara neden olduğu için AMA, Çarşamba günü SegWit2x‘e odaklandı.

Tekrarlanan Reddit Q&A oturumu sırasında kullanıcı sorularını cevaplandıran Lee, BTCC’nin gerekli piyasa desteği alması durumunda SegWit2x zincirini kabul edeceğini söyledi.

Aynı zamanda, BTCC‘nin madencilik havuzunun BTC madenciliğine devam edeceğini ve Bitcoin Cash (BCH) madenciliğine kısa süre sonra başlayacağını ekledi.

Bir kullanıcıya yanıt olarak “Eğer yeterince kullanıcı talebi varsa ve ekonomik anlamda bir şey ifade ediyorsa birden fazla zinciri destekleyeceğiz ” diye yazdı.

BTCC Altcoin madenciliğini destekliyor. Bu yılın başında, Litecoin madenciliğine başladık ve yakında Bitcoin Cash madenciliğine başlayacağız. Gelecekte, Bitcoin Core Legacy (BCL) zinciri ayakta kalırsa, piyasa talebine bağlı BTCC Pool desteği sağlamayı düşünüyoruz. “

Lee, başlıca büyük borsalarda Coinbase ve Xapo tarafından çekilen Bitcoin’in sert yankıları üzerinde daha ağırbaşlı bir duruş sergiliyor. Bununla birlikte, diğerleri başlangıçta Barry Silbert‘in SegWit2x‘in habercisi olan New York Anlaşması‘na üye olan maden havuzları da dahil olmak üzere Bitcoin Core‘u destekliyor.

“Yakında çıkacak olan SegWit2x özelliği Bitcoin’e bir yenileme ve evet, bu kez anlaşma kurallarında bir değişiklik var. Bitcoin kurallarına göre, Bitcoin en çok biriktirme gücüne sahip ve en uzun süreli Blockchain üreten zincir olmaya devam edecek.”

Lee daha önce kişisel 2x görüşü ile tartışmalara neden olmuştu ve kardeşi Litecoin yaratıcısı Charlie Lee‘yi Twitter‘daki konuyla ilgili görevine atamıştı.

Bu arada AMA, Çin‘deki borsa spekülasyonlarını da içerdi. Lee’nin BTCChina‘sı resmi olarak geçen ay kapandı.

Söylentilere göre Çin’in borsaları gelecekteki bir noktada yeniden açılabilirken, Lee yenildi. Bunun üzerine şunları söyledi:

“Bu söylentileri de duydum, ancak buradan görebildiğim kadarıyla Bitcoin borsalarının Çin‘de tekrar açılması için herhangi bir plan yok” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment