Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Milyonluk Yatırım Aldığını Açıkladı: Fiyatta Pump-Dump Yaşandı!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu LeverFi (LEVER), piyasa yapıcı DWF Labs’den 2 milyon dolar yatırım aldı.

LeverFi önde gelen piyasa yapıcı DWF Labs’den 2 milyon dolar değerinde yatırım aldı. Projenin blog sayfasından yapılan resmi bir duyuruda, iki yıl boyunca kilitli olarak tutulacak ve LeverFi ekibinin yetkisi altında bulunacak yatırımın detaylarına yer verildi. Ekip, sağlanan bu fonun protokol inovasyonu, pazarlama kampanyaları ve kullanıcı kazanımına yönelik harcanacağını vurguladı.

Bununla birlikte DWF Labs sadece yatırım yapmakla kalmadı ve likidite sağlama sözü de verdi. DWF Labs’ın borsalar üzerinde LEVER işlem çiftleri için likidite sağlayacağını paylaşan LeverFi ekibi, bunun daha sağlıklı bir piyasa yapısı için önemli olduğunu hatırlattı.

LeverFi’nin, Web3’ün en büyük pazar yapıcılarından biri olan DWF Labs’dan 2 milyon dolar tutarında yatırım aldığını paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. İki yıl boyunca kilitlenen ve yetkilendirilen bu yatırım, daha fazla DeFi yeniliğine yönelik ortak kararlılığımızı temsil ediyor. Bu yeni fonlar protokol inovasyonu, pazarlama kampanyaları ve kullanıcı kazanımına yönlendirilecektir.

Ekip ayrıca DWF Labs’den bu 2 milyon dolarlık yatırıma ek olarak gerektiğinde iki yıl içinde herhangi bir zamanda talep edilebilecek 2 milyon dolar değerinde OTC taahhüdü aldı.

Alınan bu yatırım doğrultusunda yeni borsalar, likit girişimler ve uzman pazarlama ortakları ile görüşmelerin şimdiden başlandığı ifade edildi.

Fiyatta ani hareketlilik

CoinGecko verilerine göre LEVER, son 12 gün içerisinde %62 yükseldi. Ancak yapılan duyuru ile birlikte LEVER fiyatı önce %7 yükselerek ve ardından %11’e varan düşüş yaşayarakadeta bir pump-dump yaşadı. LEVER, yazım esnasında 0,00178 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!