Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Borsa En Büyük Beşinci Ethereum Balinası Çıktı: Başka Hangi Altcoinlere Sahip?

ABD merkezli dünyaca ünlü yatırım platformu ve kripto para borsası Robinhood’un en büyük beşinci Ethereum (ETH) balinası olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde en büyük üçüncü Bitcoin (BTC) balinası olarak dikkat çeken Robinhood’un şimdi de Ethereum varlıkları öne çıktı.

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından sunulan verilerde Robinhood’un yaklaşık 2,93 milyar dolar değerinde 1,72 milyon ETH ile en büyük beşinci Ethereum balinası olduğu anlaşıldı. Arkham, Robinhood’a ait olduğu bilinen ve söz konusu Ethereumların da yer aldığı cüzdanın 0x..89 olduğunu kayıtlara geçirdi.

Analiz firması tarafından paylaşılan sosyal medya gönderisinde Robinhood’un cüzdanlarında tutulan 2,54 milyar dolar değerindeki varlığın kullanıcı fonlarından oluştuğu vurgulandı.

Diğer altcoinleri neler?

Aktarılan verilere göre Robinhood’un kripto para cüzdanında yaklaşık 3,3 milyar dolar değerinde 122.076 BTC, yaklaşık 278,1 milyon dolar değerinde 34,1 trilyon Shiba Inu (SHIB), yaklaşık 30 milyon dolar değerinde 5 milyon Chainlink (LINK), yaklaşık 19 milyon dolar değerinde 447 bin Compound (COMP), yaklaşık 6 milyon dolar değerinde 107 bin Aave (AAVE), 8 milyon dolar değerinde 1,76 milyon Uniswap (UNI) ve yaklaşık 29 milyon dolar değerinde 2,8 milyon Avalanche (AVAX) gibi çeşitli varlıklar yer alıyor.

Robinhood kısa süre önce Web3 cüzdanı için Bitcoin ve Dogecoin (DOGE) desteği getirerek dikkat çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!