Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bytecoin [BCN] Binance ve CoinMarketCap’e Geri Döndü ve İyileşme Gösteriyor

Bytecoin [BCN] Binance ve CoinMarketCap üzerinde yeniden gösterilmeye başladı ve bütün piyasa kan ağlarken bir yükselme göstermekte. Koin CoinMarketCap üzerinde inanılmaz bir düşüş yaşayarak 15. sıradan en diplerdeki 1594. sıraya düşmüştü. BCN şuan için 2 milyar dolar piyasa değeri ve 0.001 dolar birim değeri ile 17. pozisyonda olup geçtiğimiz bir saat içerisinde %1’lik bir düşüş gösterdi. 

CoinMarketCap üzerinde son 24 saatteki değişim hakkında hala herhangi bir veri bulunmazken platform için son 7 gün hakkında %67’lik bir artış gösterilmekte.

Koini kendi platformunda listeleyip bu inanılmaz değer artış ve düşüşünden sorumlu gösterilen dünyadaki en büyük kripto para borsası olan Binance da, mevzu bahis hata anlaşılıp koin dondurulduktan sonra, şuan için tekrar ticari işlemlere açıldığını duyurdu.

Bytecoin [BCN] Resmi Twitter sayfası bu duruma nazaran şu açıklamayı yaptı:

”Sevgili Topluluk! Bytecoin Yatırma ve Çekme işlemleri şu an Binance üzerinden yapılabiliyor!”

Bytecoin’in Poloniex kripto para borsası üzerindeki durumu hakkında herhangi bir bilgi henüz gelmedi. BCN fonlarını Poloniex’ten Binance’e aktarmak isteyen tüm Poloniex kullanıcıları hala Binance üzerine aktarımı gerçekleştiremediler. Bu büyük bir çoğunluğun Poloniex borsasının kullanıcılarını dolandırdığı yönündeki dedikodularına yol açtı.

Bytecoin [BCN] kodsal bir hata yüzünden listelendiği bütün platformlarda devasa bir çöküş yaşamıştı. Bu hata kullanıcı sayısındaki beklenmedik büyüme sonucu koini kazmak için yazılımın eski bir versiyonunu kullanan %25 oranındaki madenciden kaynaklanmıştı. Eski yazılım kullanımı ve mevcut hata sonuç olarak ağın istikrarını kaybetmesine ve takımın ağı zorla kapatıp kullanıcılara ve madencilere yeni yazılımı güncellemeleri yönünde tavsiyede bulunmaları ile sonuçlanmıştı. Takım herkes güncellemeyi bitirdikten itibaren mevcut hatanın 24 ile 28 saat arasında çözüleceğini açıklamıştı.

Bütün bunlara ek olarak Bytecoin [BCN] geliştirici takımı ağın aşırı dolması ile yapılan zorlama testinin başarılı olmadığını ancak ağın kapalı kalma süresini kısaltmak için elinden gelenin en iyisini yaptıklarını ve sistemin şuan için eski durağanlığına kavuşmakta olduğunu belirtti.

Bazı insanlar geliştiricilerin ağı eski haline getirmek için elinden gelen her şeyi yaptıklarına inanırken bazıları koin hakkında hala sıra dışı şeylerin döndüğünü belirtmekte.

Bir Twitter müptelası Maverick Hosa:

”Ölmüş ile olmuşa çare yok. Bu adamlar her şeyi düzeltebilmek için elinden gelenin en iyisini yapmakta. Pump işlemi iyi planlanmıştı ve kimsenin bundan haberi yoktu. Planlamanın dışındaydı. ŞİMDİ ise BTC ve BCN fiyatlarını görüyorsanız eğer geri dönmenin tam zamanı…. Sadece buradan itibaren daha yukarı çıkabilir.”

Başka bir kullanıcı Aman Sharma:

”Binance BCN’yi listeledi ve daha sonra bir artış oldu ancak ben bu buga bağlı olarak 2 btc kaybettim. Bu tamamen dolandırıcılıktı. Bunu senden beklemezdim bytecoin. Şuan en kötü koin bytecoin. Sizin dolandırıcılığınız yüzünden ben 2 btc kaybettim. lütfen benim kaybımı giderebilmek için en azından değerinin yarısını verin.”

Crypto Keeper ise şu tweeti attı:

”Şimdi bıraktığım paranın hepsini aldım… sizin çok detaylı dolabınızdan sonra. Bizi dolandırdığın için teşekkürler Poloniex!!!! Parayı çektiğimde elimde olanın yarısı artık elimde… Kripto paralara yatırım yapmanın değişkenliğini ve risklerini biliyordum ama borsaların bunun en kötüsü olacağını kim bilebilirdi ki”

Bir Twitter kullanıcısı Humanitarian:

”Değerli bcn, hala herhangi ikna edici bir açıklama yapmadınız, iyileşme veya kurtarma operasyonu yok, sizin hatalarınız yüzünden on binlerce insanın paralarını kaybetmesi sizi rahatsız etmiyor mu? Güvenimizi geri sağlamak adına detaylı ve ikna edici bir açıklama bekliyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment