Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çinli Madenci BIT Mining, Yurt Dışına Açılmak İçin 50 Milyon Dolar Topluyor

Çin merkezli Bitcoin madencilik şirketi BIT Mining, ismi açıklanmayan bazı kurumsal ve nitelikli yatırımcılar ile 50 milyon dolarlık bir tahsisli satış anlaşması yaptığını açıkladı. Şirket, gelecek sermayenin bir kısmını yurt dışı pazarına giriş yapmak için kullanacak.

Shenzhen’deki madencilik şirketi, toplanacak 50 milyon dolar değerindeki paranın, “daha çok maden cihazı almak, yurt dışında yeni veri merkezleri kurmak, altyapıyı genişletmek” için kullanılacağını açıkladı. New York borsasında listelenen BIT Mining’in tahsisli satışının bu hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.

BIT Mining, kendisine bağlı Loto Interactive adlı bir şirket aracılığıyla Sichuan’da iki Bitcoin madenciliği tesisi işletiyor, haziran ayı içerisinde bunlara bir yenisini eklemeye hazırlanıyordu. Sichuan’daki madenciler, yerel yönetimin aldığı karar nedeniyle faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı.

Şirket, haziranın sonunda yaptığı açıklamada sahip olduğu maden cihazlarını aşamalı olarak Kazakistan’a sevk etmeye başladığını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!