Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle CEO’sundan 1 Milyon Dolarlık Bitcoin Tahmini

Piyasa değerine göre en büyük ikinci stablecoin olan USD Coin’in (USDC) üreticisi Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, bitcoin’in (BTC) piyasa değeri olarak altını geçeceğini ve  fiyatın sonunda 1 milyon dolara ulaşacağını düşündüğünü söyledi.

Circle kurucu ortağı ve CEO’su Jeremy Allaire, kısa bir süre önce Inseder ile gerçekleştirdiği bir röportajda stablecoin’ler, SPAC’ler ve SEC hakkında konuştu. Ayrıca bitcoin’in piyasa değerinin altını geçeceği ve fiyatının 1 milyon dolara ulaşacağı yönünde uzun vadeli bir tahminde bulundu.

Röportajda kriptonun tüm ekonomik sistemde devrim yarattığını söyleyen Allaire, ilk bitcoin işlemini gerçekleştirdiğinde tepkisinin, “Vay canına bu her şeyi değiştirebilir.” olduğunu söyledi.

Bitcoin fanatiği olmadığını belirten CEO;

Bir fiyat tahmini istiyorsanız benim görüşüme göre zamanla kesinlikle 1 milyon dolarlık bir bitcoin fiyatı göreceğiz.

dedi.

Bitcoin için “dijital altın” benzetmesini sevmediğini ifade eden Allaire, altının yatırım aracı olarak eskide kaldığını, değişim aracı olarak sınırlı bir değere sahip olduğunu ve modern topluma para biçimi olarak fayda sağlamadığını söyledi. Bu nedenle altına kıyasla bitcoin’e olan talebin çok daha fazla olacağını düşündüğünü belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Cathie Woods‘un kurucusu olduğu şirket Ark Invest tarafından yayınlanan raporda da bitcoin fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon doları geçebileceği bir piyasa değeri-fiyat analizi yer almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!