Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle’ın Yatırım Uygulamasına Bir Kripto Para Daha Katıldı: Monero

Blockchain startuplarından Circle yakın zamanda bir yatırım uygulaması çıkarmıştı. Circle’ın yatırım uygulamasında artık yeni bir koine daha destek sağlanacak: Monero.

Bundan yalnızca bir hafta önce yatırım uygulamasına Zcash’i de eklediğini duyuran Circle artık gizlilik odaklı koinlerden Monero’yu da destekleyecek. Kullanıcılar bundan sonra uygulamadaki diğer koinler gibi Monero’ya da yatırım yapabilecekler.

Circle’ın yatırım uygulamasında şu anda Monero’nun ve Zcash’in yanı sıra Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic ve Litecoin destekleniyor.

Circle’ın Invest adlı uygulamasının kıdemli ürün yöneticisi Rachel Mayer konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Geçtiğimiz hafta Circle Invest ailesine Zcash’i katmıştık. Bugün Monero’yu da desteklemeye başlayarak koin yelpazemizi genişletiyoruz. Böylece (uygulama üzerinde) toplamda 7 adet koine yatırım yapılabiliyor ve bu da Circle Invest’i banka hesabınızı kullanarak anlık olarak sorunsuz biçimde yatırım yapabileceğiniz en geniş koin yelpazelerine sahip platformlardan biri yapıyor”.

Circle’ın yatırım uygulamasında herhangi bir komisyon ödemeden yatırım yapılabiliyor. Söylentiler arasında Ripple tarafından üretilen XRP’nin de uygulamada destek göreceği var ama şu ana kadar bununla ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment