Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoKitties Usulca ‘CurryKitties’ Tanıtımını Sonlandırdı

CryptoKitties isimli popüler Ethereum tabanlı oyunun arkasındaki şirket sessiz bir şekilde kullanıcıların sınırlı sayıdaki ünlü NBA yıldızı Stephen Curry benzeri dijital kedi modellerini satın alabilmelerini sağlayan kendi ‘‘CurryKitties’‘ reklamını sonlandırdı.

Tanıtımın tam olarak ne zaman durdurulduğu kesin olmasa da tanıtımın internet sayfası -CryptoKitties’in orijinal anlayışının aksine – Golden State Warriors takımının başarılı yıldızının tanıtım kampanyasında yeteri kadar aktif ve ilgili olmadığı gerekçeleriyle bu girişimin süresiz bir şekilde durdurulduğunu belirten bir mesaj ile değiştirildi.

Şu an için ”CurryKitties şimdilik kedi uykusuna yattı,” ibaresi bulunan sitenin altında ise şu açıklama yer alıyor:

”Steph’in bizim düşündüğümüz kadar CurryKitties’e dahil olmadığına inanmak için nedenlerimiz var. Kendisinin aktif bir katılımcı olduğundan emin olana kadar kampanyayı askıya alıyoruz.”

7 Mayıs tarihinde yayınladığımız üzre CryptoKitties, Curry’nin sahip olduğu bir emoji uygulaması geliştirme şirketi olan Moji ile ortaklaşa olarak CurryKitties tanıtımını gündeme taşımıştı.

Mart ayında CryptoKitties, Andreessen Horowitz ve Union Square Ventures tarafından yürütülen bir grup risk sermayesi firması ve teknoloji yatırımcıları tarafından 12 milyon fon toplamıştı.

CurryKitties kampanyası bir çok merkeziyetsiz uygulama henüz çok fazla aktif kullanıcıya sahip olmadığı için, CryptoKitties ve diğer merkeziyetsiz uygulamaların daha fazla kabul ve yaygınlık kazanmasına olanak sağlayan bir yöntem olarak görülmüştü.

Örnek vermek gerekirse CryptoKitties, DApp Radar tarafından sağlanan verilere göre  daha yeni yeni 452 günlük aktif kullanıcıya ulaşmayı başardı. Merkeziyetsiz kripto para borsaları dışında hiçbir Ethereum tabanlı merkeziyetsiz uygulama 1.000’in üzerinde aktif kullanıcıya ulaşamadı.

CryptoKitties yaratıcısı Axiom Zen, çalışma saatleri dışında gönderilen yorum yapmak istiyor musunuz temalı iletiye ise henüz bir cevap vermedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment