Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dash Fiyatında Önemli Gelişmeler

Dash piyasanın en fazla hacme sahip 7. kripto parası ve 1,4 Milyar $ hacme sahip

Apple, temmuz ayının ortalarında App Store’da Dash‘e izin verdikten sonra Dash, hızlı bir şekilde değer kazanmaya başladı.

App Store hakkındaki habere ulaşmak için: Apple App Store’a Bir Kripto Para Daha Ekleniyor

Dash kurucularından Ryan Taylor, Apple’ın bu kripto parayı kabul etmesindeki en büyük sebeplerden birinin de kripto paralara olan ilginin büyümesi ve bu paraların önemi. Taylor’a göre, her zaman kullanıcıların güvenliğini düşünen ve bu yüzden itibarı yüksek şirketlerin uygulamalarını App Store’a ekleyen Apple için bu kararın oldukça zor.

Taylor açıklamasında:

“Kullanıcılarımız bizim tarafımızdan desteklenen ve güvenli olarak bilinen Dash cüzdan uygulamalarını rahatlıkla kullanabilir. Apple dijital para birimlerine karşı duydukları ilgiyi platformlarında gösterdiler fakat bir durum tespiti yapmaları gerek. Dash’ı değerlendirip kabul ettikleri için büyük bir memnuniyet duyuyoruz ve sonuçtan kesinlikle memnunuz.”

sözlerine de yer verdi.

Başvuru Süreci

Taylor, başvuru ve onay sürecinin titizlikle geçtiğini, şirketin iş modeline takım olarak inanarak Apple’a tekrardan başvuru yaptıklarını paylaştı.

2016 yılında birkaç geliştirici, Blockchain firması, App Store’a Dash entegreli cüzdan uygulamaları için başvuru yapmış ve bir çoğu Apple tarafından reddedilmişti.

Dash Ne Durumda?

Dash cuma günü 200 $ seviyelerine yaklaştı ve üst destek noktasını bir nebze aşmayı başardı. Bir sonraki üst destek noktasının 230 $ olduğunu görüyoruz ve kısa süreli de olsa düşüşlerin meydana geleceğini düşünüyoruz. Momentuma baktığımızda alt sınır noktasının 180 $ seviyeleri olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment