Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

David Marcus Ethereum DeFi Hakkında İlginç Bir Soru Sordu

Facebook’un kripto para projesi Libra’nın kurucu ortağı David Marcus, Ethereum DeFi projeleri hakkında bir soru sordu. Marcus’un Twitter’daki kullanıcılara yönelttiği soruya çok sayıda yanıt ve beğeni geldi. Marcus’un neden böyle bir soru sorduğu ise henüz bilinmiyor.

Eski PayPal başkanı ve Facebook Messenger’ın ekibine liderlik etmiş olan David Marcus, Twitter’da Ethereum DeFi projeleri hakkında şöyle bir soru sordu:

Uniswap, Maker ve Compound dışında bilmem gereken ilginç DeFi projeleri hangileri?

Marcus’un bu sorusuna birçok cevap ve öneri geldi. Yanıt verenler arasında Larry Cermak, Joey Krug, Chris Burniske gibi ünlü isimler de bulunuyor.

Marcus’a neler söylediler?

David Marcus’un sorusuna birçok ünlü isim de cevap verdi. TheBlock’tan Larry Cermak, Yield protokolü, dYdX, Synthetix, Hegic gibi borsalar ve tahmin piyasalarının ilginçleşmeye başladığını söyledi. Augur’dan Joey Krug da Augur, Aave, Acala Network gibi bazı DeFi projelerini etiketleyerek yanıtladı. Chris Burniske ise UMA protokolünün linkini paylaştı. Bu üç ünlü ismin dışında kripto piyasalarında bulunan diğer popüler isimler de çeşitli cevaplar verdiler.

Neden DeFi?

Newsbtc’den Nick Chong’un aktardıklarına göre David Marcus’un neden DeFi hakkında böyle bir soru sorduğu belli değil, fakat Marcus’un Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralara karşı özel bir ilgisi bulunduğu ifade edildi. Haberde, aynı zamanda Silikon Vadisi’nde bulunan şirketlerin kripto para, DeFi gibi alanlara sermaye ayırmaya başladıkları da belirtildi. Bunun sebebi olarak da Ethereum DeFi’nin son zamanlarda çok fazla ilgi görmesi ve kullanıcılar tarafından kolayca benimsenerek hızla büyümesi gösterildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!