Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Değer Kaybetmişti: Binance, Web3 Cüzdanı İçin Bu Altcoin ile Çalıştı!

Web3 şirketi Trust Wallet tarafından yapılan açıklamaya göre Binance, kendi cüzdanını geliştirmek için Trust Wallet’ın yeni ürününü kullandı.

Trust Wallet, bugün şirketlerin kendi müşterilerine merkeziyetsiz hizmetler sunmak için kullanabileceği Wallet-as-a-Service (WaaS) ürününü tanıttı.

Şirketler, WaaS’ı müşterilerine varlık yönetimi, blockchainler arası varlık transferi gibi hizmetler sunmak ve mevcut ekosistemlerle entegrasyon sağlamak için kullanabiliyor.

Web3 kuruluşlarının, merkezi borsaların ve geleneksel işletmelerin kullanabildiği ürün, kullanıcıların Web3 dünyasına sorunsuzca giriş yapabilmesi için tasarlandı.

Trust Wallet tarafından yapılan açıklamaya göre kripto para borsası Binance de bugün İstanbul’da tanıttığı Web3 cüzdanı için Wallet-as-a-Service ürününü kullandı. Açıklamada şuna yer verildi:

“Web3 serüvenini basitleştirmek ve güvence altına almak için tasarlanan bu Web3 cüzdanı, Binance’in geniş kullanıcı kitlesinin bu merkeziyetsiz alanda güvenli bir şekilde dolaşmasını sağlıyor.”

Trust Wallet’ı 2018’de satın alan Binance’nin Web3 cüzdanı, bugünkü Binance Blockchain Week etkinliğinde tanıtıldı. Kullanıcılar bu cüzdanı doğrudan Binance uygulamasına entegre şekilde kullanabiliyor.

Binance’nin açıklaması, Trust Wallet’ın tokenı TWT’nin fiyatında %14’lük bir düşüş ile sonuçlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!