Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kurumsal Şirket Satış Mı Yapacak? Elon Musk ile 70x Yapan Token İçin Test Transferi!

Dev piyasa yapıcı DWF Labs’in kripto para borsası OKX’e 0,01 dolarlık Milady Meme Coin (LADYS) transferi dikkat çekti.

Son zamanlarda portföyünde bulundurduğu meme coin’lerle gündeme gelen DWF Labs, on-chain analiz platformu Lookonchain verilerine göre OKX‘e 0,01 dolar değerinde 100.000 LADYS gönderdi. Piyasa analistleri ve kripto para topluluğu yapılan bu ufak hacimli işlemi, asıl yüklü transfer öncesinde gerçekleştirilen bir test işlemi olarak nitelendirdi.

Meme coin furyasının en çok konuşulan projelerinden biri olan LADYS, Elon Musk‘ın bir gönderisinin ardından kısa sürede 71 kat yükselerek dikkatleri üzerine çekmişti. LADYS, Musk’ın gönderisinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 0,0000002303 dolara kadar yükseldi.

DWF Labs, Musk’ın bu gönderisinden sadece 1 gün önce 25 bin dolar değerinde 13,5 ETH harcayarak 15 trilyon adet LADYS almıştı.

On-chain verilerine göre DWF Labs, toplam arzın %3,5‘ine eşit bir miktar olan toplam 30,7 trilyon LADYS’i elinde tutuyor.

Her ne kadar şirketin yakın zamanda yüksek miktarda LADYS satıp satmayacağı bilinmese de yapılan bu ufak miktarlı işlem coin fiyatına olumsuz yansımaya yetti. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %20 değer kaybeden LADYS, yazım esnasında 0,0000001143 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!