Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcıdan Çin Bağlantılı Altcoin’de 18 Milyonluk Alım: Fiyat Hareketlendi!

Dev kripto para piyasa yapıcı DWF Labs, Çin bağlantılı katman-1 blockchain geliştiricisi Conflux’a (CFX) yatırımını 18 milyon dolar artırarak neredeyse üçe katladı.

Conflux 28 Haziran tarihinde yayınladığı bir basın açıklamasında, DWF Labs’in 18 milyon dolar değerinde 83 milyon CFX satın alarak 10 milyon dolarlık yatırımını 28 milyon dolara çıkardığını duyurdu.

Söz konusu yatırım, DWF Labs tarafından Conflux’ı desteklemeye yönelik ikinci yatırım olarak kaydedildi. DWF Labs, geçtiğimiz mart ayının başında 10 milyon dolarlık CFX alımı yaparak Conflux’a ilk yatırımını gerçekleştirmişti.

Conflux, Çin’in en büyük telekomünikasyon servislerinden biri olan China Telecom ile ortak yürüttüğü blokchain tabanlı SIM kart (BSIM) projesinin yatırımcılar tarafından oldukça dikkat çekici bulunduğuna değindi.

Conflux yakın zamanda Hong Kong Web3 Enstitüsüne ve Singapur hükümeti tarafından düzenlenen Singapur Dijital Ekonomi Yuvarlak Masa Toplantısı’na da katılarak ekosistemin gelişimi adına çeşitli katkılarda bulunduğunu da açıklamalarına ekledi.

Conflux Network kurucu ortağı Fan Long, 2023 yılının başından bu yana üstel bir büyüme yaşadıklarını ve yapılan yatırımın ekosistemi geliştirme hedeflerinde bir katalizör görevi göreceğini belirtti. Long ayrıca Asya ve Hong Kong ekosistemindeki büyümelerini artırmak için toplanan fonlardan yararlanmayı planladıklarını dile getirdi.

Coingecko verilerine göre yatırım haberiyle birlikte yaklaşık %5 değer kazanarak 0,2329 dolara kadar yükselen CFX, daha sonrasında Bitcoin’in (BTC) %3’lük düşüşü ile birlikte %8‘in üzerinde bir geri çekilme yaşayarak 0,2137 dolara geriledi. Son 30 günde %33,2 değer kaybeden CFX, yazım itibariyle 0,2153 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!