Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Şirket Blokzinciri Hizmetleri İçin Polkadot Tabanlı Altcoin’i Kullanacak!

Dünyanın en büyük danışmanlık ve denetim firmalarından Deloitte, Polkadot (DOT) tabanlı KILT Protocol (KILT) aracılığıyla dev şirketlere blokzinciri hizmeti sunacak.

Deloitte denizcilik devi Hapag-Lloyd’a Polkadot tabanlı KILT Protocol aracılığıyla blokzinciri hizmeti sunacak. Müşterini Tanı (KYC) ve Yükünü Tanı olarak adlandırılan bu sistem sayesinde nakliye sektöründebir ilke imza atılacak.

Sunulan bu devrim niteliğindeki hizmet sayesinde denizcilik devi Hapag-Lloyd, gemilerin ve taşıdığı ürünlerin takibini şeffaf ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Deloitte ayrıca bir sonraki müşterinin de büyük ihtimalle telekomünikasyon devi Vodafone olacağını açıkladı.

Konu hakkında yorumda bulunan KILT Protokolünün kurucusu Ingo Rube, şirketlere sunacakları bu eşsiz blokzinciri deneyiminden bahsetti:

Merkeziyetsiz ve açık kaynaklı ‘Built on KILT’ çözümlerini kullanarak, herhangi bir kuruluş kripto para birimleriyle uğraşmak zorunda kalmadan veya blokzinciri deneyimine ihtiyaç duymadan blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir hizmet oluşturabilir.

Deloitte ve KILT Protocol, dijital kimlik protokollerini geliştirmek için geçtiğimiz mayıs ayında ortaklık kurduklarını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!