Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Şirketten Binance’e 4,3 Milyonluk Altcoin Transferi: Token Açılışı Öncesi Satacak Mı?

Dev kripto piyasa yapıcı Wintermute, Optimism’in 580 milyon dolarlık kilit açılışını kısa bir süre kala Binance’e milyonlarca OP aktardı.

On-chain analitik platformu Spot On Chain 30 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Wintermute’un Optimism kilit açılımından kısa bir süre önce Binance’e 4,31 milyon dolar değerinde 2,6 milyon OP transfer ettiğini aktardı. Platformun verdiği bilgilere göre OP fiyatı 1,63 dolar seviyelerindeyken transfer işlemi gerçekleştirildi.

Genel kanıya göre bir token’da büyük bir kilit açılımı olduğunda satış baskısı oluşması beklenir. Wintermute’un da bu satış baskısından dolayı fiyatın daha da düşeceğini düşünerek satış yapmış ya da yapacak olma ihtimali bulunuyor.

Verilere göre Wintermute, bugüne kadar Binance ve Coinbase üzerinden ortalama 1,01 dolar maliyetle 21,31 milyon OP satın almıştı. Piyasa yapıcı ayrıca şimdiye kadar 10,6 milyon dolar değerinde 5,6 milyon token sattı. Mevcut durumda Wintermute bilançosunda 22,9 milyon dolar değerinde 15,37 milyon dolarlık OP bulunuyor.

Token Unlocks verilerine göre OP token kilit açılımına 10 saatten kısa bir süre kaldı. Açılış sonrasında 580 milyon dolar değerinde toplam arzın %9’unu temsil eden 386 milyon token serbest kalacak.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %32,1 değer kaybeden OP, son 24 saat içerisinde %8,2 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 1,49 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!