Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Messari Kurucusu Bitcoin ve Ethereum için Long Sinyali Verdi: İşte Nedeni!

Kripto analitik platformu Messari’nin kurucusu Ryan Selkis, ABD para politikalarını işaret ederek yatırımcıları Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) davet etti.

Ryan Selkis yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında, ABD Merkez Bankası (FED) ve kripto paraların geleceği hakkında kısa ama net bir tahminde bulundu. ABD’nin içinde bulunduğu finansal krizden çıkmak için ciddi miktarda para basacağını öne süren Selkis, bu durumun kripto paralar için bir long sinyali olduğunu ima etti.

Selkis takipçilerini Bitcoin ve Ethereum özelinde yükseliş yaşanabileceğini söylediği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

FED o kadar çok para basacak ki bu korkunç bir durum. BTC ve ETH yükselecek.

Bitcoin ve Ethereum için yükseliş yönlü düşünen yatırımcıların en büyük gerekçesi arasında sınırlı arz yatıyor. Analistler ve yatırımcılar ABD’nin yıllar içerisinde çığ gibi artarak büyüyen dolar basma politikasına karşılık adeta arz şoklaması yaşayan bu iki kripto varlığın gelecekte dolar karşısında üstünlük kuracağını düşünüyor.

CEO geçtiğimiz haftalarda paylaştığı benzer bir gönderisinde bankacılık sektöründe yaşanacak domino yıkımını işaret ederek Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşacağının sinyalini vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!