Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Fiyatı Ne Zaman 10 Cent’e Ulaşacak? Popüler Analistin Bir Tahmini Var!

Popüler kripto para analisti Kaleo, Dogecoin (DOGE) yükselişinin yakın zamanda gerçekleşebileceğine dair paylaşımıyla dikkat çekti.

Popüler analist Kaleo, DOGE için yükseliş sinyalini verdi. Analist 4 Temmuz tarihinde yaptığı paylaşımda, Dogecoin’in 10 cent’e ulaşma hedefinin kısa zamanda gerçekleştireceğini söylerken kendinden emin bir tavır sergiledi:

DOGE’nin 10 Cent hareketi düşündüğünüzden çok daha yakın.

Başka bir paylaşımında Dogecoin’in Bitcoin karşısındaki performansına değinen Kaleo, DOGE/BTC paritesindeki düşen trende dikkat çekerek yakın zamanda kırılım gelebileceğini dile getirmişti. Kaleo, DOGE’nin dolar karşısında düşen trendini kırdığını söyledi ve 0,072 doların üzerine çıkması durumunda yükselişin hızlanabileceğini belirtti.

Bitcoin’in son aylardaki yükselişi ve onu takiben gelen altcoin pumplarına çok fazla uyum sağlayamayan isimlerden biri de DOGE oldu. Milyarder Elon Musk’ın DOGE paylaşımlarını azaltmasının bu durağanlığın başlıca sebeplerinden olduğu düşünülüyor.

DOGE, 0,73 dolarlık tepe fiyatının yaklaşık %90 altında seyrederken görünen o ki yatırımcıların yükseliş yönlü beklentisi devam ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 7 gün içerisinde %5,8 yükseliş sergileyen DOGE, yazım esnasında 0,068 dolardan işlem görüyor.

Geçtiğimiz dönemde yaptığı paylaşımında olası bir DOGE rallisine değinen Kaleo, böyle bir yükseliş yaşanması halinde Shina Inu’nün (SHIB) yükseliş akıntısını takip edeceğini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!