Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin ve Kripto Para Rallisini Bu Tetikleyecek!

Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, ABD Merkez Bankası’nın (FED) enflasyonu %2’ye düşürmeden önce faiz artırımlarını durduracağını öne sürerek Bitcoin (BTC) ve kripto paralarda ralli yaşanabileceğini dile getirdi.

Ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci 25 Ocak tarihinde Bloomberg‘e verdiği bir röportajda, ABD enflasyonu %2’ye düşmeden önce FED’in faiz artışlarını durduracağını ve bu sebeple Bitcoin ve kripto paralar gibi riskli varlıkların ralli yaşayabileceğini söyledi.

FED’in %4 ila %5 arasındaki enflasyonu zafer ilan edeceğini öne süren Scaramucci, haklı olması durumunda piyasada yükseliş yaşanacağını belirtti.

Kripto paralar ve riskli varlıkların yeniden doğuşu olacak.

FTX çöküşünden önce SkyBridge için Sam Bankman-Fried’dan  45 milyon dolarlık fon aldığını söyleyen Scaramucci, bu fon kapsamında aldığı 10 milyon dolarlık FTT‘yi yalnızca 400 bin dolara sattığını açıkladı. Scaramucci yaptığı açıklamada, bundan çekinmediğini ve gelecekte bu durum yüzünden daha az risk almayacağını söyledi.

Öte yandan Scaramucci geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Bitcoin’in dip noktasına tepe noktasına olduğundan çok daha yakın bir konumda olduğunu ifade ederek alım zamanının gelmiş olabileceğini ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!