Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsane Ekonomist Değerlendirdi: Bitcoin’de Yeni Yüksek Tepe Geliyor!

Ticaret efsanesi makroekonomist Henrik Zeberg, Bitcoin’in (BTC) 31 bin dolar seviyesini geçerek yeni yüksek tepe yapacağını düşünüyor. 

Henrik Zeberg Twitter üzerinden Glassnode kurucusu Yann Alleman’ın gönderisini alıntılayarak yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in önceki zirvesini geçerek yeni yüksek tepe yapacağını dile getirdi.

Zeberg gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin’de yakında yeni yüksek tepeler geliyor.

Alleman söz konusu gönderide, Bitcoin ile ters korele bir şekilde hareket eden dolar endeksinin (DXY) önce 106-107 seviyelerine çıkacağını ve bu seviyenin dönüm noktası olabileceğini dile getirdi.

Zeberg’in de DXY’nin 106 seviyesine ulaşmasının ardından yaşayacağı düşüş ile paralel olarak Bitcoin’in de yeni yüksek tepe yaparak 31 bin dolar seviyesini aşacağını tahmin ettiği düşünülüyor.

Ünlü ekonomist daha önce yaptığı bir paylaşımda, ABD Merkez Bankası (FED) tarafından gelen faiz artırımlarını işaret ederek altcoin sezonu için daha vakit olduğunu söylemişti.

Ekonomist yeni paylaşımında, FED’in bir sonraki toplantıda faiz artırımına gitmeyerek yeni bir ralliye neden olma ihtimalini düşünmüş olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!