Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Açıkladı: Tesla Fabrikasında Bitcoin ATM’si Var mı?

Tesla CEO’su Elon Musk, şirket fabrikasında Bitcoin ATM’si olup olmadığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Musk, Tesla fabrikasında Bitcoin alınıp satılabileceğini söyleyen bazı isimlere bunun pek “doğru olmadığını” söyleyerek yanıt verdi.

Fold App yöneticisi Will Reeves bu hafta sonu Tesla fabrikaları ile ilgili bir tweet paylaştı. Tesla Gigafactory’nin yakınlarından geçtiğini söyleyen Reeves fabrika içerisinde bir Bitcoin ATM’si olduğunu söyledi. Kendisinin bu tweeti kısa süre içerisinde binlerce kişinin dikkatini çekti.

Musk iddiaları yanıtladı

Will Reeves tarafından paylaşılan bu tweet Teslarati adlı haber sitesinin de gözünden kaçmadı. Sitede Tesla fabrikalarında Bitcoin ATM’si olabileceği ile ilgili bir haber yayınlandı. Ancak Tesla CEO’su Elon Musk Bitcoin ATM’leri ile ilgili bu iddiaları yanıtladı ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Teslaraati adlı sitenin Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma yanıt veren Musk, bu haberin “doğru olduğunu düşünmediğini” belirtti. Teslarati ekibi bunun ardından Tesla ve Bitcoin ATM’leri ile ilgilli yayınladığı bu tweeti silme kararı aldı. Fakat Teslarati sitesinde konu ile ilgili haberi bulmak hala mümkün.

elon-musk-tesla-bitcoin-tweet

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!