Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Dogecoin İçin Anket Açtı

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, bu hafta Dogecoin ile ilgili yaptığı paylaşımların ardından bir anket açtı. Musk, Twitter’daki 45 milyon kullanıcısına “Geleceğin para birimi ne olacak?” sorusunu yöneltti.

Elon Musk, bu hafta yaptığı Dogecoin (DOGE) açıklamaları ile fiyatın birkaç saat içerisinde %70’in üstünde yükselmesine katkıda bulundu. Bu paylaşımlarını hafta sonunda devam ettiren Musk, Dogecoin ile ilgili iki yeni tweet paylaştı. Dogecoin, 24 saatlik periyotta %7 değerlendi.

‘Geleceğin para birimi ne olacak?’

Elon Musk, cumartesi sabahı açtığı ankette insanlara “Geleceğin para birimi ne olacak?” şeklinde bir soru sordu. Ankette yalnızca iki şıkka yer verildi: “Dogecoin” ve Geri kalan tüm kripto paralar”

dogecoin-elon-musk-doge-fiyat-usd-dolar-kripto-para

Bir gün boyunca açık kalacak ankete, bir saat içerisinde 660 binden fazla katılım sağlandı. Ankete gelen yorumlardan bazıları şu şekilde oldu:

“Elon profesyonel bir pump’çı olmaya başladı.”

“Biri Elon’un Doge ile ilgili niye bu kadar fazla tweet attığını açıklayabilir mi?”

“Muhtemelen McAfee gibi seni de piyasa manipülasyonu yüzünden hapiste göreceğiz.”

Musk’ın Dogecoin ile ilgili yaptığı bir diğer paylaşım ise “Much wow!” söylemi oldu. Doge meme’i ile ilişkilendirilen bu söylem, Dogecoin camiasının özdeşleştiği kavramlardan biri haline geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!