Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Piyasa Koşullarına ve Açılan Davaya Rağmen Dogecoin (DOGE) Desteğini Sürdürüyor

Tesla ve Spacex CEO’su Elon Musk, piyasada yaşanan son düşüşe ve Dogecoin (DOGE) hakkında kendisine ve şirketlerine açılan davaya rağmen popüler meme token’a desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Elon Musk, hafta sonu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla Dogecoin‘e olan bağlılığını yeniden teyit etti.

Dogecoin‘in kurucu ortaklarından Billy Markus‘un 18 Haziran Cumartesi günü, insanların DOGE‘yi pump ve dump için kullandığını ancak kendisinin bunun ötesinde bir şey için kullanma “arzusunun” olduğunu belirtiği paylaşıma cevap veren Musk, Tesla ve Spacex ürünlerini satın almak için Dogecoin kullanılabileceğini ve hatta daha fazlasını sunabileceğini ima etti.

Tesla ve SpaceX ürünleri, belki daha fazlası.

Tesla, ocak ayında bazı ürünler için Dogecoin kabul etmeye başlamıştı. CEO ayrıca geçtiğimiz ay Spacex‘in yakında ürünler için DOGE‘yi kabul edebileceğini ve Starlink aboneliklerinin de benzer bir şekilde bunu takip edebileceğini söylemişti.

Musk, 19 Haziran Pazar günü ise yaptığı paylaşımla DOGE’yi desteklemeye devam edeceğini söyledi.

Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğim.  

CEO ayrıca paylaşımın altına gelen “O zaman satın almaya devam et” yorumunun üzerine DOGE satın almaya devam edeceğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta bir yatırımcı, Dogecoin‘in “kripto piramit şeması” olduğunu iddia ederek Elon Musk ve şirketleri Tesla ve Spacex‘e dava açtı. Yatırımcı, 258 milyar dolarlık toplu davanın şikayetinde “Sanıklar yanlış ve aldatıcı bir şekilde Dogecoin’in hiçbir değeri olmadığı halde meşru bir yatırım olduğunu iddia ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!