Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Tweet’i Bu Token’ı Uçurdu: Fiyatta 2x’ten Fazla Sert Yükseliş!

Tesla ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk’ın paylaşımı, bir merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) token’ının yükselişini tetikledi.

Son haftalarda meme tokenlar özelinde yaşanan hype dikkat çekerken bir yenisi de Elon Musk‘ın sosyal medya gönderisinin ardından yaşandı. Dogecoin (DOGE) yatırımlarıyla bilinen Musk, bugün TSİ 08.00 sularında paylaştığı bir gönderisinde “Cult / Culture” ifadesine yer verirken Cult DAO (CULT) topluluğu gönderiyi kendi projeleriyle ilişkilendirdi. CULT, paylaşımın ardından ani bir hareketle %133 yükseldi.

CoinGecko verilerine göre paylaşımın ardından büyük bir yükseliş yaşayan CULT, 0,00000418 dolar seviyesinden 0,00000973 dolara kadar ulaştı. Hacim bakımından kripto marketin 564. sırasında yer alan CULT, yazım esnasında 0,0000074 dolardan işlem görüyor.

Pek çok kullanıcıların meme token boğa sezonu olarak nitelendirdiği son haftalarda, PEPE başı çekiyor. Yaklaşık 2 haftalık süreçte %2.344 değer kazanarak kısa sürede kripto marketin ilk 100 sıralamasına girmeyi başaran PEPE, son olarak Binance’in gündeminde yer almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!